Read also::
   About me

CKWebdesign is een klein bureau in Dordrecht voor grafisch ontwerp en webdesign.
ckw-homeCKWebdesign staat voor Cees Kloosterman en ik werk vanuit huis. De onkosten zijn hierdoor laag, ik heb korte communicatielijnen en ik kan tegen aantrekkelijke tarieven mijn diensten aanbieden op het gebied van webdesign, domeinregistratie, webhosting en grafisch design.

Ik ben geboren in 1949 in Dordrecht en in 1973 aan de Medische faculteit in Rotterdam afgestudeerd als arts en bijna 40 jaar jaar werkzaam geweest in de medische sector. Maar daarnaast heb ik altijd al een brede actieve creatieve belangstelling en passie gehad voor schilderen, tekenen, kunst en grafisch design.

Naast het medische vak ben ik al vanaf het begin van de komst van de computer bezig geweest met het programmeren. Dat begon al in de periode van de Sinclair ZX-81 en later de Commodore 64. Hierna vond de PC bij mij z’n intrede en kocht ik één van de eerste Tulip computers en ben ik gaan programmeren in Quick Basic (DOS) en later Visual Basic (Windows 95).

Toen het internet beschikbaar kwam voor het grote publiek (1998) heeft het Word Wide Web ook mij gegrepen. Gefascineerd door de onbeperkte reikwijdte van een webpagina verdiepte ik mij in HTML, CSS, PHP en CMS sytemen.

Ik maakte mijn eerste website voor de genealogie van mijn familie en in de loop der jaren ontwierp ik (allemaal nog pro deo) diverse websites voor vrienden. Dit beviel mij dusdanig goed en omdat steeds meer mensen door de kwaliteit van mijn webdesign mij benaderden besloot ik om er meer mee te doen.

Op 01-01-2011 ben ik dan ook officieel gestart met CKWebdesign en heb ik mij onder deze naam laten inschrijven bij de KvK onder nummer 51783304.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte, neem dan contact met mij op. 

 Email 

CKWebdesign’s kracht ligt in de creativiteit van het grafisch design.

Hierbij is de juiste kleurkeuze essentieel. In combinatie met een sterk grafisch design bepalen kleuren in belangrijke mate de sfeer en de uitstraling van uw website.
Naast een mooi ogend en bij uw wensen passend design is een heldere structuur en duidelijke navigatie de tweede belangrijke reden om voor CKWebdesign te kiezen.

Het resultaat is voor u: een wervende en gebruikersvriendelijk website.

De overige pluspunten zijn:

  • Een heldere communicatie en logische werkwijze.
  • Geen tussenlaag en daardoor korte lijnen.
  • Verzorging van het ingewikkelde technische verhaal achter de schermen en toch budgetvriendelijk.
  • CKWebdesign past zich aan uw organisatie aan en is daarmee uiterst flexibel.
  • CKWebdesign ontwerpt  een effectief ‘No Nonsense’ design. Dat betekent dat het design voor u strak, duidelijk, professioneel en overzichtelijk is.
  • CKWebdesign denkt met u mee om voor u tot een afgestemd concept te komen.

Voor produktvoorbeelden van het webdesign: kijk op mijn —> portfolio